Kodin korjaustyöt Vantaalla – koti kuntoon vikkelästi!

Osuiko kohdallesi vesivahinko? Kaipaa kotisi tai liikehuoneistosi keittiö, kylpyhuone tai jokin muu tila kunnostusta tai korjausta? Rothwork Oy tekee Vantaalla ja muualla Uudellamaalla suuret ja pienet korjaustyöt huolellisesti ja laadusta tinkimättä. Olipa korjaustarve missä tilassa tahansa, ota meihin yhteyttä

Pyydä lisätietoja tai hinta-arvio!

Teemme ammattitaidolla kodin suuret ja pienet korjaukset

Suurten rakennustöiden ja saneeraushankkeiden lisäksi osaava porukkamme tekee ripeästi ja varmalla laadulla kodin pienemmät korjaustyöt. Saat meiltä avun esimerkiksi lattioiden, laatoituksen ja seinien korjaukseen.

Hoidamme suurten ja pienten vaurioiden korjaukset sekä tarvittaessa laatoituksen tai muiden pintojen uusinnat. Korjaamme myös erilaisia kattojen vaurioita. Myös maalaustyöt ja muut vastaavat pintakäsittelyt teemme käden käänteessä!

Tutustu rakennuspalveluihimme

Myös kosteusvaurioiden korjaukset kauttamme

Annamme avun vaativiinkin vaurioihin kodissasi tai yrityksesi tiloissa. Mikäli kodissasi on sattunut vesivahinko tai esimerkiksi seinä tai lattia on kastunut, soita meidät apuun! Korjaamme vauriot perinpohjaisesti. Yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta voit luottaa asiantuntemukseemme.

Älä anna korjaustöiden odottaa tekijäänsä – olemme vain puhelinsoiton päässä! Teemme korjaustöitä sekä yrityksille että kotitalouksille Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä!