Siivoustyöt ja kalustukset Vantaalla kätevästi

Rothwork Oy on täyden palvelun rakennusliike Vantaalla, sillä tarjoamme asiakkaille myös rakennuskohteiden loppusiivoukset ja muut siivoustyöt. Lisäksi asennamme ja kalusteet esimerkiksi keittiöihin, kylpyhuoneisiin sekä vaatehuoneisiin. Tutustu myös muihin palveluihimme rakennusmateriaalien kuljetuksista timanttitöihin!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Asiakaslähtöisiä siivousratkaisuja sekä kätevää kalustusta

Rothwork Oy on monipuolinen rakennusliike Vantaalla. Toteutamme asiakkaillemme rakennuskohteiden loppusiivoukset laadukkaasti sekä ammattilaisen tarkalla kädenjäljellä. Rakennuskohteiden loppusiivoukset onnistuvat myös muissa kuin omissa rakennus- ja remonttikohteissamme!


Lisäksi asennamme paikalleen myös kodin kalusteet. Älä huolehdi itse esimerkiksi keittiön, kylpyhuoneen tai vaatehuoneen kalusteiden asennuksesta ja kalusteiden tarvittavista muutoksista – me hoidamme kaiken puolestasi. Asiakkaamme pääsevät astumaan valmiiseen kotiin.

Tutustu myös korjauspalveluihimme

Timanttityöt, koneet kivitöihin ja materiaalikuljetukset avullamme

Kysy meiltä apua myös kivi- ja timanttitöihin. Timanttitöitä tekeville hoidamme tarvittaessa muun muassa sahaukset ja poraukset. Kivitöitä varten vuokraamme Avanti 760 -konetta kuskeineen. Kysy lisätietoja kivi- ja timanttitöistä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella!

Hoidamme lisäksi muun muassa rakennusmateriaalien pikakuljetukset Uudeltamaalta kaikkialle Suomeen. Kuljetusten painoraja on 3500 kg. Parhaimmillaan voit saada tarvittavat tavarat tontillesi jopa tunnin sisällä pakettiautollamme!

Annamme mielellämme lisätietoa siivoustöistämme, kuljetuspalveluistamme ja muusta monipuolisesta palvelutarjonnastamme! Toimimme paitsi Vantaalla, myös muualla Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä!