Rakennustyöt ja saneeraukset luotettavasti Vantaalla

Olitpa sitten rakentamassa uutta tai saneeraamassa aikaa nähnyttä rakennusta, vanhaa kotia tai liiketilaa, Rothwork Oy tekee rakennustyöt ammattitaidolla. Teemme rakennustöitä paitsi Vantaalla myös muualla Uudellamaalla. Puramme tarvittaessa vanhaa ja rakennamme uutta tilalle. Hoidamme myös muun muassa kylpyhuoneremontit!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Rakennustyöt laidasta laitaan ja alusta loppuun

Rothwork Oy:n monipuoliseen palvelutarjontaan kuuluvat niin laajat saneeraukset kuin uudisrakentaminenkin. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi linjasaneeraukset.


Mikäli remontti- tai saneerauskohde on vanha, hoidamme sekä vanhan purkamisen että uuden rakentamisen. Emme tee asbestipurkutöitä. Muista, että meiltä saat täyden palvelun rakennuspaketin avaimet käteen -periaatteella! Huolehdimme jopa loppusiivouksesta. Jos taas rakennuskohteesi on uudiskohde, hoidamme koko rakennusprosessin maanrakennusosiota lukuun ottamatta. 


Kaikki rakennustyöt ja saneeraukset toteutetaan viimeistä piirtoa myöten asiakkaan toiveiden mukaan! Kerro meille visiosi – me hoidamme työt!

Yhteydenotto

Meiltä myös pienet remontit ja työt vesieristeistä raudoituksiin

Muista, että kauttamme saat suurten saneerausten ja rakennustöiden lisäksi myös pienemmät remontit ja korjaustyöt. Teemme esimerkiksi kylpyhuoneremontteja ja muita kodin tai liiketilan osittaisia remontteja mahdollisimman nopealla aikataululla, silti laadusta tinkimättä.


Teemme ammattitaidolla lisäksi vesieristeet, raudoitukset, erilaiset kattotyöt ja monet muut rakennusalan palvelut. Kysy lisää esimerkiksi maalaustöistä, saunatöistä ja kivitöistä!


Kaikki rakennuspalvelut Vantaan seudulla hoituvat kätevästi ja luotettavasti Rothwork Oy:n osaavan tiimin avulla!

Lue korjaustöistä